DEESZ BV

Waar staat DEESZ B.V. voor?

ONTZORGEN: Jouw zorgen zijn onze zorgen en daar helpen we je graag vanaf!
Wij regelen alles, van A – Z!

BELOVEN: Onze afspraken zetten we van te voren duidelijk op papier. Wij doen wat we beloven, wij maken beloftes die we waar kunnen maken.

TRANSPARANT: Wij gaan net, betrouwbaar en duidelijk te werk. Geen poespas, jij weet waar jij aan toe bent!

Voor deze specialiteiten kan je bij ons terecht:

 • Badkamers & Keukens
  • Een moderne badkamer waar je elke ochtend fris en energiek de dag begint of een stijlvolle keuken waar je heerlijke gerechten bereidt voor vrienden en familie: het begint allemaal met een goed ontwerp en vakkundige uitvoering. Bij DEESZ nemen we de tijd om naar jouw wensen en ideeën te luisteren en samen te kijken naar de mogelijkheden.
 • Stuc-, timmer en schilderwerk
  • Heb je plannen voor een aan- of uitbouw, wil je scheidingswanden plaatsen of geplaatste dakkappelen aftimmeren? Ons timmerteam staat voor je klaar.
  • Daarnaast kunnen wij jouw woning weer voorzien van een prachtige uitstraling met een frisse verflaag.
 • Kozijnen
  • Bij DEESZ vind je een gevarieerd aanbod van kozijnen die aan de hoogste standaarden voldoen. Of het nu gaat om de moderne uitstraling van aluminium kozijnen, de charme van houten kozijnen of de duurzaamheid van kunststof kozijnen, DEESZ heeft voor elke klant een passende oplossing.

Meer inspiratie opdoen? Kom dan zeker in kijkje neem in onze showroom, de Keukenhaven.

Projectoverzicht DEESZ

Waarom kiezen voor DEESZ Aannemersbedrijf?

Met jarenlange ervaring in de bouwsector hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit. Ons team van vakmensen staat bekend om hun ambachtelijke precisie en oog voor detail. We streven naar perfectie in elk aspect van het project. Bij ons staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en bieden professioneel advies op maat.

Wij zijn trots om onze diensten aan te bieden in een breed scala aan regio’s in West-Brabant, waaronder Roosendaal, Zevenbergen, Etten-Leur, Prinsenbeek, Breda, Tilburg, Rucphen, Wouw, Bergen op Zoom, Steenbergen, Dinteloord en Klundert.

 

Dawid Smolinski

0165-201263

info@deesz.com

www.deesz.com

Bezoekadres (op afspraak)
Prof. van Ginnekenstraat 27
4731 JX Oudenbosch

DEESZ

Van DEESZ BV

Drie bedrijven die elkaar versterken

‘Een aannemer die liever geen ‘nee’ zegt. Dat stond boven het verhaal over DEESZ uit Oudenbosch, in een vorige editie van dit magazine. Sindsdien...

DEESZ: Een aannemersbedrijf dat liever geen ‘nee’ zegt

Zó begin je voor jezelf als aannemersbedrijf, zó komt de overname van een keuken- en badkamerspecialist op je pad en dan ben je óók...