Human Business Support

HBS Werkt

Van regie op verzuim naar werkfitte organisaties en medewerkers

Bij Human Business Support kijken we anders, denken we anders en dóen we anders. Wij geloven dat er meer waarde zit in mensen en organisaties. Samen met onze klanten werken we aan aantoonbaar werkfitte organisaties en medewerkers. HBS laat zien dat ieder mens beter én productiever is in werk dat past. Voor de medewerker én de werkgever; win-win. Organisaties ontwikkelen en werk verandert. Ieder mens heeft Talent, mag meedoen en groeien. In eigen werk of ander werk, bij de eigen werkgever of een andere werkgever.

Wij helpen werkgevers en medewerkers vooruit met een totaalpakket aan diensten: arbodienstverlening, loopbaanbegeleiding & organisatieontwikkeling en we bouwen netwerken van HR-professionals waarin zij kennis en mensen uitwisselen. Dit doen we praktisch, resultaatgericht, verbindend en vooruitstrevend. Zo brengen we jouw organisatie ‘tik voor tik’ in een WerkfitRitme. En laten we mensen en organisaties groeien en halen we aantoonbaar het beste uit beiden.

Andreas van den Goorbergh

076–5038052

info@hbswerkt.nl

www.hbswerkt.nl

Bezoekadres
Rithmeesterpark 50, C1
4838 GZ Breda

Human Business Support

Van Human Business Support

Het grootste verhaal van Breda

Je kunt in Breda nog steeds dezelfde wandeling maken als Willem van Oranje bijna vijf eeuwen geleden. Loop over het Kasteelplein naar de Grote...