MoreFloors Breda

Over MoreFloors Breda

MoreFloors Breda is de specialist op het gebied van alle denkbare vloeren: Houten vloeren – zowel tapis, visgraat als lamelparket, natuursteen en tegel vloeren, keramische parket, terrashout, laminaat vloeren, bamboe vloeren, gevlinderd beton/ woonbeton, tapijt en marmoleum, novilon en PVC vloeren.

Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand. Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan vloeren, maar ook de juiste kennis en ervaring om u te adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie. Onze expertise en persoonlijke benadering zijn twee van onze belangrijkste speerpunten. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is en daarom nemen wij de tijd om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Onze showroom biedt u de mogelijkheid om onze vloeren te bekijken en te voelen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de vloer eruit zal zien en aanvoelen in uw eigen woning of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft. Bij MoreFloors Breda vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wij gaan daarom altijd voor de hoogste kwaliteit en service. Onze vloeren worden met zorg en vakmanschap gelegd, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer. Maak daarom snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw woning of bedrijfspand.
 
Afspraak maken? U kunt altijd langskomen, maar een afspraak maken is aan te bevelen. 

Joep Schellekens

076-5328975

info@morefloors.nl

www.morefloors.nl

Bezoekadres
Neerloopweg 11
4814 RS Breda

MoreFloors Breda

Van MoreFloors Breda

Een goede vloer is altijd de basis

Ondernemen, dat moet je in het bloed zitten. Dan zit het bij Joep Schellekens wel goed. Hij wilde op jonge leeftijd altijd al importeur...