Van der Valk Hotel Breda

Dé vergader- en trouwlocatie van Breda

Bent u op zoek naar Brabantse gezelligheid? Dan kunt u bij Hotel Breda-Princeville terecht voor een heerlijk verblijf. Met Grand Café Wohrmann’s bar staat dit hotel garant voor een gezellige Brabantse sfeer. Het hotel heeft een erg centrale ligging, langs de snelweg A16 tussen Rotterdam en Antwerpen. 

Vlak bij het hotel vindt u de Biesbosch, waar prachtige wandelingen of fietstochten gemaakt kunnen worden. Voor deze fietstochten kunt u bij het hotel gemakkelijk elektrische fietsen huren of uw eigen elektrische fiets opladen. Binnen 5 minuten rijden bevindt u zich in de sprankelende Brabantse stad Breda. Hier kunt u genieten van trendy winkels, de vele cafés, restaurants en terrassen!

Ontspannen overnachten
Een lekker ontspannen verblijf heeft u bij Van der Valk Hotel Breda. Het hotel beschikt over 127 hotelkamers, waarvan een aantal suites waar in alle luxe verbleven kan worden. In de nieuwe vleugel van het hotel is ook de wellness te vinden! Hier kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad, de sauna en de bubbelbad. Wilt u graag uw conditie en kracht op peil houden? Dan is het fitness gedeelte de plek voor uw workout! 

Ben Wohrmann

+31 76 522 60 55

marketing@vandervalkbreda.com

www.hotelprinceville.nl

Bezoekadres  
Princenhagelaan 5
4813 DA Breda

Van Van der Valk Hotel Breda

Vergaderen bij Van der Valk Hotel Breda

Vergaderen bij Van der Valk Breda: Ontzorgen van gasten voor een naadloze ervaring Vergaderen is cruciaal voor een zakelijk succes, maar kan vaak stressvol en...

Van der Valk streeft naar vernieuwing

Het Van der Valk Hotel in Breda is zestien jaar jong. Met 127 kamers (waaronder verschillende luxueuze themasuites), 24 vergaderzalen, een binnenzwembad met sauna,...