Dice Vakpersoneel

Dé bouwsteen voor uw project

Vakman bemiddelt vakman. Deze zin past ons als een (werk)handschoen. Door onze eigen ervaring op het gebied van studie en werkzaamheden in de bouw kan Dice Vakpersoneel perfect de match maken tussen vakman en opdrachtgever.

Bij Dice Vakpersoneel staan vakman en opdrachtgever dan ook allebei op één. Als de vakman op de juiste plek staat, dan is de opdrachtgever ook tevreden. Dit klinkt simpel, maar er moet sprake zijn van een wisselwerking. De opdrachtgever moet niet hoeven na te denken of er een geschikte kandidaat komt, alleen maar wanneer deze komt. Vanuit ons hoofdkantoor in Oosterhout schakelen wij snel en hebben wij korte lijnen met onze werknemers, zzp’ers en opdrachtgevers. Voor zowel de vakman als de opdrachtgever staat Dice Vakpersoneel elke dag voor de volle 100% klaar met haar persoonlijke dienstverlening. Bij ons bent u dan ook geen nummer, maar krijgt iedereen de aandacht die hij of zij verdient.

Naast de persoonlijke dienstverlening, kunnen wij, door onze ervaring in de personeelsbemiddeling, u ook volledig adviseren op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, CAO Bouwnijverheid en HR-vraagstukken. Zo zorgen wij dat voor zowel de werknemer als opdrachtgever alles tot in de puntjes geregeld is.

Onze opdrachtgevers bestaan uit lokale aannemers tot aan aannemers met een landelijke dekking. Door onze jarenlange ervaring en open benadering kunnen wij schakelen tussen verschillende bedrijfsculturen.

Hans van den Dobbelsteen

+31 (0)85 4863232

info@dicevakpersoneel.nl

www.dicevakpersoneel.nl

Bezoekadres  
Bredaseweg 108-A
4902 NS Oosterhout

Van Dice Vakpersoneel

Een dagje meekijken met Hans van den Dobbelsteen

Hoi! Ik ben Hans van den Dobbelsteen, trotse eigenaar van werving- en selectiebureau DICE Vakpersoneel. Ik geef je graag een kijkje in mijn werkdag. DE...

Ook online een sterk netwerk

Hoewel persoonlijke connecties en aanbevelingen nog steeds van onschatbare waarde zijn, spelen online platforms een steeds essentiëler rol in het aantrekken en vinden van...