TALK ABOUT PR & Communicatie

Over TALK ABOUT PR en communicatie

TALK ABOUT is jouw partner in PR, communicatie en social media: van strategie tot uitvoer. Als PR-specialisten bouwen we aan sterke merken en ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers hun unieke verhaal. We become you. Zodat we op een persoonlijke en efficiënte manier het juiste geluid kunnen laten horen.

Wil jij ook ‘rumour around your brand’? Dan is PR een must. Met onze kennis, ervaring en brede netwerk in veel verschillende branches brengen we het juiste verhaal voor jouw organisatie, merk, product of dienst naar buiten met een nieuwswaardig ‘haakje’. Dát is waar we goed in zijn en daar helpen we je graag bij.

Opdrachtgevers waarderen onze Brabantse gastvrijheid en onze ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. We think big en kijken altijd naar wat er wél kan. We hebben lef, zijn enthousiast, gepassioneerd, oprecht betrokken, meedenkend en zoeken actief naar kansen.

TALK ABOUT Natasja Karen

Natasja Gregorowitsch

076-5815466

natasja@talkabout.nu

www.talkabout.nu/

Bezoekadres
Dorpstraat 19b
4851 CJ Ulvenhout

Van TALK ABOUT PR & Communicatie

PR-workshop

Wil jij met jouw verhaal in de media? Elke ondernemer en elk bedrijf kan in de media komen. Bedrijven die in de media komen, hebben...

Kerstverhaal in de zomer

PR draait om unieke verhalen vertellen… …   bijvoorbeeld een kerstverhaal in de zomer Op 21 juni jl. startte officieel de zomer, de thermometer tikte ruim 25...